Om SICS System

SICS System er en tjenesteleverandør som uvikler, selger og installerer løsninger for treningsentre, solsentre og andre virksomheter som har behov for medlemssystem og eller adgangskontroll.

Våre løsninger er moderne og modulbaserte og spesielt utviklet med tanke på ubemannede/delvis bemannede virksomheter. Vårt mål er at mest mulig skal være automatisert eller selvbetjent og skape minst mulig administrasjon.

Systemet består av flere moduler som hver for seg eller sammen dekker de behov virksomheten og medlemmene har. Det er webbasert slik at tilgang til systemet ikke krever lokal installasjon utover tilgang til en nettleser og internett.
Den kan brukes på mindre enheter som ipad og telefoner og er skalerbart med støtte for skybaserte driftsløsninger. Det brukes Industristandard komponenter for å sikre optimal ytelse og sikkerhet i utstyr som er i bruk i forbindelse med systemet.

Løsningen består blant annet av følgende moduler:
Kjede, firma og lokasjon innstillinger
Brukerkontroll
Medlemsbase
Betaling, fakturering og abonnementshåndtering
«Min side»
Registrering på nett
Adgangskontroll
Overvåking
Styring av ubemannet virksomhet
Purring og Inkasso
Salg og medlemsoppfølging
Kampanjer og rabatter
Internmarkedsføring/LiveMarketing
Booking av gruppetimer
SMS og Epost utsendelse
Oppfølgingslister
Statistikk

Vi bistår også med rådgiving i forhold til oppstart av virksomheter som har behov for slike løsninger og sammen finner vi den beste løsningen for deg.

Ta kontakt om du trenger mer info.

SICS System AS